Paste Cu Parmezan De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pasta de parmezan de pui. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 42 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 24 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de piept de pui, pesmet, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Paste De Pui Parmezan, Paste Cu Parmezan De Pui, și Pui Parmezan & Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Înmuiați puiul în albușuri de ou, apoi în pesmet, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân.
Așezați în tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când puiul este gata (165F). Se acoperă cu 2 căni de sos, brânzeturi și oregano.
Coaceți 5 min. sau până când mozzarella este topită. Între timp, încălziți sosul rămas.
Aruncați spaghetele cu sos; așezați pe farfurie. Sus cu pui.