Paste Cu Fructe De Mare Cajun
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Pastele cu fructe de mare Cajun ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 2.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 699 calorii, 30g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 497 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. Un amestec de frișcă grea, brânză elvețiană, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este super. Rețete similare includ Paste Cu Fructe De Mare Cajun, Paste Cu Fructe De Mare Cajun, și Tocană Picantă De Fructe De Mare Cajun.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Între timp, se toarnă smântână în tigaie mare. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana aproape de fierbere. Reduceți căldura și adăugați ierburi, sare, ardei, ceapă și pătrunjel. Se fierbe 7 până la 8 minute sau până se îngroașă.
Amestecați fructele de mare, gătind până când creveții nu mai sunt transparenți. Se amestecă brânzeturile, amestecând bine.
Serviți sosul peste tăiței.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Cadre Ode La Perle spumante Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Cadru Oda pentru perle spumante Albarino]()
Cadru Oda pentru perle spumante Albarino
Acest vin este exotic și unul de un fel care recompensează simțurile. O explozie de măr verde plin de viață, citrice și condimente de copt sărate. Notele florale de iasomie și ghimbir sunt acolo cu un sentiment de profunzime. Vinul evoluează pe măsură ce efervescenții mențin aromele acestui vin într-o evoluție constantă. Elementul de dozare zero al acestui vin îl face să danseze pe gust de la început până la sfârșit. Este viu cu o serie de citrice, minerale și condimente. În avans, este o supraîncărcare aproape senzorială, dar când vă întoarceți pe pământ, citricele, saramura și fructele de piatră se instalează cu un element de fructe exotice care vă lasă să vă așezați și să luați evoluția sa plină de satisfacții. Acesta este un vin de micro-producție care va păstra cu siguranță sensul Într-o stare profundă de intrigă satisfăcătoare.