Paste Bolognese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele Bolognese. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 364 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de conserve de roșii, lapte evaporat, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Paste Bolognese, Paste Bolognese, și Paste Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti linguine in cuptor olandez de 5 litri conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sare si ulei; scurgere. Reveniți la tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit cu ulei de măsline; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați, carne de vită și ceapă; gatiti 2 minute, amestecand sa se năruie cârnați; scurgere, dacă este necesar.
Adăugați ciuperci și rozmarin. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional, pana cand carnatii si carnea de vita sunt fierte bine.
Se amestecă roșiile. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 3 minute. Se amestecă laptele, piperul și sarea; gatiti 2 minute mai mult.
Adăugați sos de carne la linguine în cuptorul olandez; aruncați pentru a acoperi.
Presărați porții individuale cu brânză.