Parmezan Deget Tots
Parmezan degetul Tots necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 306 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați la sută iaurt grecesc, mărar, cartofi de marmură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular minunat de 92%. Rețete similare sunt Parmezan Deget Tots, Tater-Mai Puțin Parmezan Zuccchini Tots, și Parmezan Trufe Tater Tots.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-o oală, acoperiți cartofii cu 1 inch de apă.
Adăugați suficientă sare kosher pentru ca apa să aibă un gust sărat. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți până când abia se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Turnați cartofii pe o tavă de foi și, cu o altă tavă de foi, apăsați pentru a aplatiza și rupe cojile.
Adăugați o cantitate bună de sare kosher (cartofii iubesc sarea), apoi uleiul de măsline, parmezanul și piperul și aruncați pentru a distribui.
Coaceți pe o tavă de foi până când este crocantă, 25 până la 30 de minute, răsturnând ocazional.
Serviți fierbinte cu o parte de pansament grecesc.
Într-un castron, amestecați iaurtul grecesc, zeama, mărarul, usturoiul și mierea.
Adăugați sare și piper după gust.