Parmezan Deget Tots

Parmezan Deget Tots
Parmezan degetul Tots necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 306 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați la sută iaurt grecesc, mărar, cartofi de marmură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular minunat de 92%. Rețete similare sunt Parmezan Deget Tots, Tater-Mai Puțin Parmezan Zuccchini Tots, și Parmezan Trufe Tater Tots.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Într-o oală, acoperiți cartofii cu 1 inch de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați suficientă sare kosher pentru ca apa să aibă un gust sărat. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți până când abia se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Scurgeți complet.
6
Turnați cartofii pe o tavă de foi și, cu o altă tavă de foi, apăsați pentru a aplatiza și rupe cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Adăugați o cantitate bună de sare kosher (cartofii iubesc sarea), apoi uleiul de măsline, parmezanul și piperul și aruncați pentru a distribui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
8
Coaceți pe o tavă de foi până când este crocantă, 25 până la 30 de minute, răsturnând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Serviți fierbinte cu o parte de pansament grecesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
10
Într-un castron, amestecați iaurtul grecesc, zeama, mărarul, usturoiul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista