Parmezan De Pui La Cuptor
Rețeta Parmezan de pui la cuptor ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 670 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 508 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper măcinat, parmezan, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parmezan De Pui La Cuptor, Parmezan De Pui La Cuptor, și Parmezan De Pui La Cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Se amestecă roșiile zdrobite, busuiocul, oregano, zahărul, un vârf de sare și piper. Aduceți la foc mic.
Continuați să fierbeți până când sosul se îngroașă puțin și aromele se amestecă, aproximativ 10-12 minute. Gustați sosul, reglați condimentul dacă este necesar, acoperiți și păstrați la cald.
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. tapetați o foaie de copt cu folie, pergament sau Silpat. În timp ce sosul fierbe, pregătiți puiul în pașii următori.
Faceți acoperirea: într-un castron mare amestecați muștarul, oțetul, sarea și 1/4 linguriță de piper.
Adăugați Cotletele de pui în amestec și acoperiți bine pe ambele părți.
Dragă puiul: într-un alt castron, amestecați pesmetul, parmezanul ras și 1/4 linguriță de piper negru.
Se amestecă bine și se amestecă untul topit.
Transferați pe o placă superficială.
Dragați bucățile de pui în amestecul de pesmet, apăsând ușor pesmetul în Cotletele de pui.
Așezați puiul dragat pe foaia de copt căptușită.
Coaceți la 450 de grade F pe raftul central al cuptorului până când sunt fierte și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Se servește cu o parte de orez, tăiței sau paste. Sos de oală cu puiul.
Vin recomandat: Vinul Barbera, Chianti, Montepulciano
Vinul Barbera, Chianti și Montepulciano sunt alegerile mele de top pentru Parmezan de pui. Când puiul este asociat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-American, am mers după vinuri italiene. Ai putea încerca Enrico Serafino Barbera d ' Alba. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Enrico Serafino Barbera d ' Alba]()
Enrico Serafino Barbera d ' Alba
Enrico Serafino Barbera d ' Alba este principalul vin roșu al vinăriei, un vin foarte versatil, care este deosebit de prietenos cu mâncarea și poate fi savurat zilnic. Barbera este cel mai popular strugure roșu din Piemontsoi, cultivat în și printre alte podgorii din întreaga regiune. Podgoriile lui Enrico Serafino sunt situate în interiorul Roero DOCG, o denumire renumită pentru vinurile Nebbiolo (și white Arneis). Aceste podgorii Barbera se bucură de același terroir excelent, în site-uri care sunt cele mai potrivite pentru Barbera.