Parmezan De Pui Cu Ierburi
Rețeta Parmezan de pui cu ierburi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 359 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pesmet, piept de pui, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Parmezan de pui cu pâine de biscuiți din lapte cu ierburi, Parmezan de pui cu pâine de biscuiți din lapte cu ierburi, și Ulei De Parmezan Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană de parmezan, pesmet, pătrunjel și busuioc într-un vas puțin adânc; Așezați albușurile într-un castron. Înmuiați fiecare pui fraged în albușuri; dragă în amestec de pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand puiul este gata.
Scoateți tigaia de pe foc.
Combinați sosul de paste și oțetul într-un castron pentru microunde. Acoperiți cu folie de plastic; aerisire. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute sau până când se încălzește bine.
Se toarnă sosul peste pui în tigaie.
Presărați 1/4 cană parmezan rămasă și stratați provolone peste pui. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când brânzeturile se topesc.
Tăiați o licitație de pui în bucăți de mușcătură.
Serviți puiul și o lingură de paste într-un castron.
Presărați pastele cu brânză.