Parfum De Mousse De Dovleac
Parfumurile de Mousse de dovleac necesită aproximativ 4 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 287 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de nucșoară măcinată, coajă de portocală, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Parfum De Mousse De Dovleac, Parfaits De Mousse De Dovleac Congelate, și Parfum De Mousse De Dovleac Fascinant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați romul într-un bol rezistent la căldură și presărați cu gelatină. Puneți deoparte 10 minute pentru ca gelatina să se înmoaie.
Într-un castron mare, bateți împreună dovleacul, zahărul granulat, zahărul brun, gălbenușurile de ou, coaja de portocală, scorțișoara, nucșoara și sarea. Puneți vasul de gelatină peste o tigaie cu apă fierbinte și gătiți până când gelatina este limpede. Bateți imediat amestecul de gelatină fierbinte în amestecul de dovleac. În vasul unui mixer electric prevăzut cu un atașament de măturică, bateți smântâna grea și vanilia până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestecul de dovleac.
Pentru a asambla, lingurați o parte din amestecul de dovleac în pahare parfait, adăugați un strat de frișcă, apoi câteva fursecuri tocate. Repetați, terminând cu un al treilea strat de dovleac. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 4 ore sau peste noapte. Pentru a servi, decorați cu frișcă și ghimbir cristalizat.