Parfaits de zmeură și rubarbă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Parfaitele de zmeură și rubarbă. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de nectar de agave, rubarbă, var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rubarbă-Parfaits Gingersnap, Rubarbă Gingersnap Parfaits, și Compot De Rubarbă De Căpșuni Parfaits.
Instrucțiuni
În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați rubarba; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Se ia de pe foc. Se amestecă zmeura, nectarul de agave, vanilia, scorțișoara și sucul de lămâie. Se lasă deoparte să se răcească.
În fiecare din cele 4 căni sau pahare parfait, scoateți 1 recipient de iaurt. Completați fiecare cu 1/2 cană amestec de zmeură-rubarbă și 1/4 cană granola.
Garnisiți fiecare cu felie de tei și frunze de mentă.