Paprikash de vițel sau miel

Paprikash de vițel sau miel
Vițelul sau mielul Paprikash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 901 calorii, 67g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 6.69 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, evoo, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Paprikash De Vițel, Paprikash De Vițel, și Coadă De Vițel Paprikash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aduceți carnea la temperatura camerei. Se usucă carnea cu prosoape de hârtie, apoi se presară din belșug cu sare și piper și dragare în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Încălziți o picătură de EVOO într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați carnea în loturi și gătiți până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați o altă picătură de EVOO în oală și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Adăugați untul și lăsați-l să se topească în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Adăugați ceapa și gătiți până la foarte fraged, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
9
Adăugați 3 linguri de boia, chimenul, usturoiul, frunzele de dafin, ardeii grași și roșiile și amestecați pentru a combina și încălzi, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
10
Adăugați stocul și vinul, apoi întoarceți carnea în oală. Acoperiți cu un capac, transferați oala în cuptor și gătiți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Scoateți carnea pe un platou și acoperiți-o cu folie. Folosind un blender de imersie, curățați sosul în oală. Amestecați creme fraiche și gătiți până când sosul este redus, 20 până la 30 de minute. Întoarceți carnea în oală. (Dacă nu serviți imediat, răciți tocanul și apoi refrigerați până când este gata de utilizare. Reîncălziți într-un cuptor moderat sau peste o flacără medie.) Chiar înainte de servire, amestecați restul de 1 linguriță de ardei pentru a lumina aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
TocanăTocană
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
12
Pentru garnitură, prăjiți căpșunile într-un pic EVOO până când sunt crocante. Topim tocană cu câteva păpuși de creme fraiche și caperberries prăjite. (Culorile verde, roșu și alb semnifică steagul maghiar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Caper BerriesCaper Berries
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
TocanăTocană
13
Orice tocană rămasă este excelentă pentru prânz sau cu ouă pocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
TocanăTocană
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista