Panzanella Verde

Panzanella Verde
Panzanella Verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,56 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 661 calorii, 8g de proteine, și 54g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de zahăr, oțet de vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Roasted Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Panzanella, și Panzanella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar de cărbune sau gaz la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți pâinea cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați pe ambele părți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți și tăiați în zaruri mari. Pune deoparte.
1
Combinați busuiocul, oțetul, usturoiul, zahărul și 1/4 cană de apă într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Puneți rucola, castraveții, măslinele, caperele, pătrunjelul și busuiocul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați trei sferturi din vinetă și aruncați pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Adăugați pâinea și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
4
Transferați într-un platou mare și stropiți cu restul de vinetă și EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
5
Serviți la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista