Panna Cotta Portocalie Arsă

Panna Cotta Portocalie Arsă
Rețeta Panna Cottan arsă-portocalie este gata în aproximativ 43 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 538 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr cofetari, gelatină, sare, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale), Provocarea îndrăzneață a Brutarilor: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocală de sânge cu sos de Caramel de ienibahar portocaliu și Florentine de ciocolată neagră cu alune de cardamom portocaliu (fără gluten), și Panna Cotta Portocaliu Delicios.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 6 (1/2-Cupa) matrite metalice decorative
2
Presărați gelatina peste lapte într-un bol mic și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți împreună zahărul, sarea și 1 cană de smântână grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Gatiti zaharul granulat intr-o cratita uscata mica, la foc moderat, netulburata, pana cand incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu. Se amestecă 1 1/2 lingurițe de coajă și se gătește, amestecând, până când coaja este prăjită și parfumată, 30 de secunde până la 1 minut. Se amestecă amestecul de cremă și se adaugă cu grijă la caramel (se va balona și se va întări). Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand caramelul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se amestecă amestecul de gelatină și coaja de linguriță rămasă până se dizolvă gelatina. Se amestecă sucul de portocale, apoi se lasă să stea doar până se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Bomboane RuntsBomboane Runts
6
Se toarnă printr-o sită fină într-un bol mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Bateți restul de 1/2 cană de smântână grea cu un mixer electric până când ține doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
8
Bateti smantana intr-un alt bol pana se omogenizeaza. Îndoiți frișca în smântână, apoi pliați în amestec de caramel până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Bateti pentru a elimina orice bulgări. Amestecul trebuie să fie neted.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Se toarnă în forme și se răcește până se întărește, cel puțin 8 ore.
11
Dip matrite in apa fierbinte 2 sau 3 secunde, până când începe să se topească ușor pe margini și a alerga un cuțit subțire în jurul marginea de matrite pentru a ajuta la eliberarea panna cotta. Invertiți pe farfurii de desert și lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
În timp ce panna cotta stă în picioare, îndepărtați coaja și miezul alb din portocale cu un cuțit ascuțit și tăiați secțiunile fără membrane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, sucul de portocale și fasolea de vanilie și dați la fiert. Reduceți amestecul la 1 1/4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Scoateți din căldură. Dacă folosiți lichiorul de portocale, amestecați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
15
Se lasă să se răcească înainte de a servi peste panna cotta.
DificultateGreu
Gata În43 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista