Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo
Rețeta Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 10 porții cu 654 calorii, 8g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, gelatină, miere de floare de portocal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Panna Cotta de vanilie cu sos de căpșuni, Panna Cotta Cu Sos Proaspăt De Căpșuni, și Ww Panna Cotta cu sos de căpșuni și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/4 cană de apă într-un vas metalic; se presară gelatină peste.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Puneți vasul într-o cratiță cu apă clocotită. Se amestecă doar până se dizolvă gelatina, aproximativ 1 minut.
Combinați smântâna, zahărul, mierea și vanilia într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați amestecul de gelatină și Vin Santo; bateți până se omogenizează bine.
Împărțiți 2 căni de nuci de PIN între zece căni de cremă de 3/4 cană. Împărțiți amestecul de cremă între cupe. Se răcește peste noapte. Puneți căni într-un castron mic cu apă caldă pentru a slăbi panna cotta, aproximativ 20 de secunde fiecare. Rulați cuțit mic între panna cotta și cupe de cremă. Inversați panna cotta pe farfurii. Lingura sos peste.
Se presară cu nuci de pin suplimentare; servi.
* Un vin de desert Italian disponibil la unele magazine de băuturi alcoolice și magazine de alimente de specialitate.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.