Panna Cotta cu fructe de padure proaspete
Reteta Panna Cotta cu fructe de padure proaspete este gata în aproximativ 6 ore și 12 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. Acest desert are 531 calorii, 5g de proteine, și 46G de grăsime per portie. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fructe de pădure, frișcă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Panna Cotta de lămâie cu fructe de pădure proaspete, Panna Cotta Cu Fructe De Padure Macerate, și Panna Cotta cu fructe de padure mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați laptele într-un castron mic.
Presărați gelatina peste.
Lăsați să stea 3 până la 5 minute pentru a înmuia gelatina.
Se toarnă amestecul de lapte într-o cratiță grea și se amestecă la foc mediu doar până când gelatina se dizolvă, dar laptele nu fierbe, aproximativ 5 minute.
Adăugați smântâna, mierea, zahărul și sarea. Se amestecă până se dizolvă zahărul, 5 până la 7 minute.
Se toarnă în 6 pahare de vin, astfel încât să fie 1/2 pline. Se răcește ușor. La frigider până la setare, cel puțin 6 ore.
Lingurați fructele de pădure deasupra panna cotta și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.