Panna Cotta cu fructe de padure proaspete

Panna Cotta cu fructe de padure proaspete
Reteta Panna Cotta cu fructe de padure proaspete este gata în aproximativ 6 ore și 12 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. Acest desert are 531 calorii, 5g de proteine, și 46G de grăsime per portie. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fructe de pădure, frișcă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Panna Cotta de lămâie cu fructe de pădure proaspete, Panna Cotta Cu Fructe De Padure Macerate, și Panna Cotta cu fructe de padure mixte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați laptele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
4
Lăsați să stea 3 până la 5 minute pentru a înmuia gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
5
Se toarnă amestecul de lapte într-o cratiță grea și se amestecă la foc mediu doar până când gelatina se dizolvă, dar laptele nu fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați smântâna, mierea, zahărul și sarea. Se amestecă până se dizolvă zahărul, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Scoateți din căldură.
8
Se toarnă în 6 pahare de vin, astfel încât să fie 1/2 pline. Se răcește ușor. La frigider până la setare, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Lingurați fructele de pădure deasupra panna cotta și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista