Panko-și iepure cu crustă de muștar

Panko-și iepure cu crustă de muștar
Panko-și iepure cu crustă de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 243 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, panko, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Panko Crusted Miere Muștar Somon, Panko Crusted Miere Muștar Somon, și Panko Crusted Miere Muștar Pui Oferte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F. În castron mediu, amestecați untul și muștarul. Într-un castron mare, aruncați împreună panko și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
UntUnt
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Condimentați bucățile de iepure cu sare și piper. Folosind pensula de patiserie, periați 1 bucată cu generozitate cu amestec de muștar, apoi înmuiați în amestecul panko și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De IepureCarne De Iepure
MuștarMuștar
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
3
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini. Repetați cu bucățile rămase, folosind 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Stropiți bucățile cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Coaceți 15 minute, apoi reduceți căldura la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți până când crusta este aurie și sucurile curg limpede când carnea este înțepată cu furculița, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Deși iepurele este frecvent comparat cu puiul în ceea ce privește metodele și orele de gătit, aveți grijă să nu-l gătiți prea mult. Spre deosebire de pui, carnea de iepure perfect gătită ar trebui să fie încă foarte ușor roz lângă os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Pui întregPui întreg
Iepure întregIepure întreg
OsOs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista