Panko-și iepure cu crustă de muștar
Panko-și iepure cu crustă de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 243 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, panko, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Panko Crusted Miere Muștar Somon, Panko Crusted Miere Muștar Somon, și Panko Crusted Miere Muștar Pui Oferte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F. În castron mediu, amestecați untul și muștarul. Într-un castron mare, aruncați împreună panko și cimbru.
Condimentați bucățile de iepure cu sare și piper. Folosind pensula de patiserie, periați 1 bucată cu generozitate cu amestec de muștar, apoi înmuiați în amestecul panko și aruncați pentru a acoperi.
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini. Repetați cu bucățile rămase, folosind 2 foi de copt.
Stropiți bucățile cu ulei de măsline.
Coaceți 15 minute, apoi reduceți căldura la 350 F.
Coaceți până când crusta este aurie și sucurile curg limpede când carnea este înțepată cu furculița, încă aproximativ 10 minute.
Deși iepurele este frecvent comparat cu puiul în ceea ce privește metodele și orele de gătit, aveți grijă să nu-l gătiți prea mult. Spre deosebire de pui, carnea de iepure perfect gătită ar trebui să fie încă foarte ușor roz lângă os.