Carnea de porc arsă și vinetele murate Panini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 552 calorii, 35g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,12 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, frunze de tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Porc & Murat Cherry Panini, Panini de cârnați italieni fierbinți cu ardei murați, și Panini cu Mortadelă, ceapă roșie murată și Provolone îmbătrânit.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați jumătate din feliile de vinete și prăjiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Transferați vinetele prăjite într-un platou cu margini căptușit cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare și piper. Repetați cu 2 linguri de ulei de măsline și feliile de vinete rămase. Aruncați prosoapele de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Într-un castron mic, amestecați oțetul de sherry cu arpagicul, pătrunjelul, tarhonul, usturoiul și 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează marinada cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Oțet De Sherry
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă marinada peste vinetele prăjite și se întoarce pentru a acoperi feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 10 minute.
7
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați jumătate din feliile de porc în tigaie și gătiți la foc mare până devin aurii și nu mai roz în centru, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Transferați pe o farfurie. Repetați cu lingura rămasă de ulei de măsline și carnea de porc rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Setați 2 skillets mari din fontă la foc moderat timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt foarte fierbinți.
11
Întindeți 2 lingurițe de unt pe o parte a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
12
Așezați 6 felii pe o suprafață de lucru, cu unt în jos. Completați fiecare dintre felii cu o șesime din carne de porc și vinete murate și 2 felii de brânză. Închideți sandvișurile cu feliile de pâine rămase, cu unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Așezați un sandviș în fiecare tigaie din fontă și puneți o a doua tigaie grea direct deasupra sandvișului. Puneți o cutie mare și grea în fiecare tigaie pentru a cântări sandvișul. Gatiti panini la foc moderat timp de 3 minute. Întoarceți fiecare sandviș și gătiți timp de aproximativ 3 minute mai mult sau până când se rumenesc și se rumenesc peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Transferați panini pe o tăietură și tăiați-le în jumătate. Repetați cu restul de panini, reducând căldura la moderat.