Panforte

Panforte
Panforte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 36 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 126 calorii. Un amestec de zahăr, pudră naturală de cacao, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panforte, Panforte, și Panforte De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 grade F (300 grade F dacă utilizați un cuptor cu convecție). Ungeți generos părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8 inci (de preferință cu Pam). Aliniați fundul cu 1 bucată de hârtie de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, cacao, scorțișoară, ienibahar, cuișoare și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și mierea. Gatiti, amestecand ocazional, la foc mediu pana cand amestecul incepe sa fiarba. Odată ce amestecul fierbe, nu mai amestecați și lăsați să gătească până când un termometru cu bomboane înregistrează 238 grade F până la 240 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Glisați tigaia de pe foc și adăugați amestecul de făină, alune, migdale și caise. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
(23)(23)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Lucrând rapid, răzuiți amestecul în tigaia pregătită și împrăștiați-l într-un strat uniform. Sus cu bucata rămasă de hârtie de orez. Folosind o spatulă offset, apăsați ferm pe hârtie pentru a face un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți timp de 28 până la 30 de minute (21 până la 22 de minute dacă utilizați un cuptor cu convecție), până când umplutura clocotește ușor pe margini. Va arăta în continuare moale și foarte umed, dar se va configura pe măsură ce se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Transferați tigaia într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească complet (peste noapte este cel mai bine).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Pentru a servi, rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei și răsturnați pe o tăietură. Folosind un cuțit mare, tăiați panforte în 3 benzi și tăiați fiecare bandă în 12 bucăți egale. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții36
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista