Panela cu cremă de Chipotle
Panela cu cremă Chipotle este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 418 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos adobo, sare, ardei iute în sos adobo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 40%. Rețete similare includ Panela cu cremă de Chipotle, Chipotle frecat friptură Tacos Mole cu crema de Chipotle și Guacamole, și Pui Chipotle la gratar cu sos de crema Chipotle-SRC.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați fiecare pană de brânză pe un platou de servire. Procesați crema mexicană, smântâna, sucul de lămâie, ardeii iute, adobo și cilantro într-un blender până la neted. Condimentează cu sare și piper, după gust. Împărțiți amestecul și turnați peste pene de brânză.
Se servește cu chipsuri de tortilla de porumb.