Pancetta și orez șofran
Pancettan și orez șofran ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 497 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,62 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher, pancetta și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați orez șofran sau orez kesar , cum se face orez șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Orez Șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie (3 litri), încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc și crocante, aproximativ 6 până la 8 minute.
Scoateți pancetta la prosoape de hârtie pentru a se scurge. Pune deoparte. Aruncați orice sucuri de gătit în tigaie.
În aceeași tigaie, la foc mediu, adăugați untul.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute până când este moale.
Adăugați orezul și amestecați până când orezul este ușor prăjit și acoperit cu untul, aproximativ 1 minut. Se amestecă stocul, sarea și șofranul. Aduceți amestecul la foc mic și, cu o lingură de lemn. răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei. Acoperiți tigaia cu un capac bine fixat și gătiți până când orezul este fraged și tot lichidul a fost absorbit, aproximativ 20 până la 25 de minute
Lăsați orezul să stea 5 minute. Folosind o furculiță, pufați orezul și transferați-l într-un bol de servire. Se acoperă cu pancetta gătită și se servește.