Pancetta Înfășurat Piept De Pui Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piepturile de pui umplute învelite cu Pancetta. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 320 calorii. Dacă aveți tăieturi de piept de pui, sare și piper măcinat, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 15 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Pui Umplut Cu Afine Învelit În Pancetta Cu Tigaie Prăjită Br, Piept De Pui Umplut Cu Prosciutto, și Bacon înfășurat Tahini și roșii uscate la soare umplute piept de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu sau hârtie pergament.
Amestecați brânza de capră, ardeiul roșu, nucile pecan și usturoiul împreună într-un bol; condimentează cu sare și piper.
Așezați fiecare cotlet pe două felii de pancetta.
Sandwich fiecare cotlet de pui între două foi de folie de plastic; pui Lira cu un ciocan de bucătărie la aproximativ 1/4 inch grosime. Puneți amestecul de brânză de capră pe Cotletele de pui.
Rotiți puiul și pancetta în jurul amestecului de brânză de capră și așezați pe foaia de copt pregătită cu cusătura în jos. Condimentează fiecare rulou cu sare și piper.
Gatiti pana cand puiul nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, 20-25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul rulourilor trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).