Pan Dulces
Pan Dulces ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 94 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 155 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Pan Dulces, Dulces, și Dulciuri: Pastel de PI Xiva (tartă cu ananas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță mică până când bule, apoi scoateți-l de pe foc.
Se adaugă untul, se amestecă până se topește și se toarnă într-un castron mare pentru a se răci.
Se dizolvă drojdia în amestecul de lapte.
Se amestecă în 1/3 cană zahăr, sare, ouă și 2 căni făină. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și suplu, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Împărțiți aluatul în 16 bucăți egale și formați-l în runde. Cu un știft de rulare, rotiți rundele în chifle ovale.
Așezați-le pe două foi de copt ușor unse. Acoperiți rulourile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
În timp ce pâinea se ridică, faceți toppingul: într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană zahăr, 2/3 cană făină, unt până se formează un amestec de firimituri. Se amestecă gălbenușurile de ou până se amestecă bine. Zdrobiți toppingul peste rulouri, astfel încât întreaga suprafață să fie acoperită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când toppingul de zahăr este ușor rumenit.