Pan ars biban de mare chilian cu crupe de ciuperci sălbatice și spanac proaspăt

Pan ars biban de mare chilian cu crupe de ciuperci sălbatice și spanac proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 6.63 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 935 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de smântână grea, unt, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este o scump rețetă pentru fanii alimentelor din sud. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 91%. Încercați Biban de mare chilian ars cu cartofi și sos de ierburi, Bas cu dungi sălbatice arse cu salvie de roșii " fondue, și Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează bibanul de mare cu sare și piper.
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați uleiul de canola și încălziți uleiul la un fum ușor.
Adăugați 1 fir de cimbru proaspăt în tigaia sotată și căutați pielea de biban de mare în jos timp de 3/4 din timpul de gătit aproximativ 7 minute. Acest lucru va da peștelui o piele frumoasă și o culoare aurie.
În timp ce peștele este gătit începe grits. Într-o cratiță de 2 litri adăugați 2 linguri de unt și 1 fir de cimbru proaspăt. Când untul începe să se rumenească, adăugați ciupercile și sotati până devin aurii. Folosind o lingură de lemn, amestecați grâul, adăugați bulionul de pui și reduceți la foc mic. Când grits începe să se îngroașe termina cu smantana si 1 lingura de unt. Condimentează cu sare și piper, când este gata de servit, îndepărtează crenguța de cimbru. Păstrați grăsimile calde la o temperatură scăzută.
Întoarceți cu grijă peștele, pentru a termina cealaltă parte.
Scoateți basul de mare și țineți-l într-un loc cald.
În aceeași tigaie, la aceeași temperatură, adăugați spanacul. Se va ofili repede. Finalizați spanacul cu restul de unt întreg și condimentați cu sare și piper.
Pentru prezentare, serviți acest fel de mâncare într-un castron mare de supă. Folosind o ladă, scoateți o cantitate mică de grâu în fundul fiecărui bol.
Stratificați o cantitate mică de spanac pe grâu și terminați cu basul de mare.
Garnisiți cu cimbru proaspăt.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael - Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.