Paella De Legume La Grătar

Paella De Legume La Grătar
Paellan de legume la grătar este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 367 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, boia de ardei, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Paella Vegetală, Paella Vegetală, și Paella Vegetală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
2
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt; aplatizați cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Așezați jumătățile de ardei și jumătățile de dovlecei pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 5 minute. Întoarceți jumătățile de dovlecei (nu întoarceți jumătățile de ardei) și grătiți 5 minute; scoateți ardeii și dovleceii de pe grătar. (Ardeii vor fi înnegriți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; pungă de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
7
Tăiați dovleceii în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
8
Aduceți bulionul și șofranul la foc mic într-o cratiță mare. (Nu fierbeți.) Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Încălziți uleiul într - un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
10
Adăugați ceapa aurie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
11
Adăugați usturoiul și orezul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Reduceți căldura la mediu. pe; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
12
Se amestecă 2 căni de amestec de bulion; gatiti 10 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
13
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant; gătiți până când fiecare porție de amestec de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 30 de minute în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
14
Se ia de pe foc.
15
Adăugați ardei, dovlecei, roșii și ingrediente rămase în ultimele 5 minute de timp de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
16
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Rabble Tempranillo cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rabble Tempranillo
Rabble Tempranillo
Smochinele proaspete de misiune, prunele și afinele poartă notele de fructe, împreună cu arome împletite de piele degradată și condimente dulci de copt. Aromele de fructe albastre, pudră de cacao și scorțișoară acoperă palatul, în timp ce taninurile prăfuite și rustice captivează finisajul creând echilibrul perfect între fructe și structură. Un Tempranillo clasic adevărat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista