Pachete De Sparanghel

Pachete De Sparanghel
Pachetele de sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 259 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pachete De Sparanghel, Pachete De Sparanghel, și Pachete De Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mic, amestecați pesmet, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați pătrunjel, coaja de lămâie și brânză; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți 4 căni de apă și 1 linguriță de sare până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe aproximativ 4 minute sau până când este crocant; scurgere.
6
Unt vas de copt superficial. Aruncați sparanghelul răcit cu 2 linguri de ulei de măsline; se presară sare și piper. Împărțiți sparanghelul în 4 mănunchiuri egale. Pe suprafața de lucru, aranjați 2 felii de prosciutto, astfel încât să se suprapună ușor între ele. Se acoperă cu 1 pachet de sparanghel și se rulează cu grijă în prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Se pune în vasul de copt. Repetați cu restul de prosciutto și sparanghel. Aplatizați ușor vârfurile de mănunchiuri; se presară cu topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când este bine încălzit și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista