Pachete de somon la gratar pentru doi

Pachete de somon la gratar pentru doi
Pachete de somon la grătar pentru doi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 266 de calorii, 34 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 2 și costă 4,03 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Mergeți la magazin și luați piper, fulgi de pătrunjel, fripturi de somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pachete de somon la grătar, pachete de somon la grătar și pachete de somon asiatic la grătar.

Instrucțiuni

1
Presărați somon cu lămâie-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2
Așezați fiecare friptură de somon pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 12 inchi pătrați). Acoperiți cu morcovi și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Se presară cu ingredientele rămase.
4
Îndoiți folia în jurul peștelui și sigilați bine. Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 15-20 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul la grătar poate fi combinat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista