Pachet de somon de foietaj
Pachetele de somon din foietaj este un fel principal care servește 8. O porție conține 1176 de calorii , 45 g de proteine și 85 g de grăsime . Pentru 5,45 USD per porție , această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de maioneză, aluat foietaj, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Pătratele de foietaj cu ciocolată , Napoleon - O prăjitură cremoasă de foietaj și tartele de foietaj cu piersici și migdale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați fiecare foaie de aluat într-o formă de 12 inchi. x 10 inchi. dreptunghi.
Tăiați fiecare în două de 10 inchi. x 6 inchi. dreptunghiuri.
Așezați un file de somon în centrul fiecărui dreptunghi.
Bate oul si apa; ungeți ușor marginile de patiserie. Aduceți colțurile opuse de aluat peste fiecare file; ciupiți cusăturile pentru a sigila bine.
Puneți cu cusătura în jos într-un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt; ungeți cu amestecul de ouă rămas.
Coaceți la 400° timp de 25-30 de minute sau până când aluatul devine maro auriu. Într-un castron mic, combinați castravetele, smântâna, maioneza, mararul și sarea.