Oyster Skillet
Oyster Skillet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.86 pe portie. O porție conține 490 calorii, 24g de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ouă, frunze de pătrunjel, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 48%. Rețete similare includ John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, SKILLET varza de Bruxelles cu BACON & SHERRY și o tigaie LODGE & carte de bucate GIVEAWAY, și Skillet Coffee Cake – faceți acest lucru într-o tigaie de fier, ușor și gustos.
Instrucțiuni
Scurgeți și uscați stridiile. Într-o tigaie, se sotează ceapa în unt până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați stridii și gătiți până când marginile se ondulează, aproximativ 30 de secunde.
Într-un castron, amestecați ouăle, berea, sarea, praful de usturoi și sosul fierbinte.
Se toarnă amestecul de ouă peste stridii și se gătește la scăzut, amestecând până când ouăle sunt aproape setate.
Presărați brânză mărunțită deasupra și gătiți până când ouăle sunt așezate, aproximativ 15 minute. Zdrobiți slănina deasupra și adăugați pătrunjel tocat și roșii tăiate cubulețe înainte de servire. Se condimentează cu sare, dacă se dorește.