Oyster Rocks la coaste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Oyster Rocks at the Rib. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $ 2.86 pe portie. O porție conține 300 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză provolone, parmezan, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, Scotch pe stânci, și English Rocks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mic combinați spanacul, ceapa, parmezanul, untul, vinul,ardeiul cayenne și piperul negru. Scoateți stridiile și lăsați-le pe jumătate de coajă. Acoperiți cu o lingură plină de amestec de spanac și aranjați-le pe o foaie de copt.
Coaceți aproximativ 10 minute.
Scoateți dincuptorul și partea de sus fiecare cu o felie de roșii și brânză. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza se topește.
Transferați stridiile într-un platou de servire și serviți cu o pană de lămâie șisos fierbinte bun. Bucurați-vă!