Ouă pocate în sos Ancho-roșii
Ouă pocate în sos Ancho-roșii ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 47 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 24 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pudră de ardei ancho chile, ceapă, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Nutriție în ouă și pentru ouă Pocate în sos de roșii, Ouă Pocate În Sos De Roșii, și Ouă pocate în sos de roșii.
Instrucțiuni
Se amestecă roșiile, usturoiul și ardeiul ancho în blender până se omogenizează.
Gatiti slanina in tigaie mare pana cand este crocanta; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti si amestecati 2 min. Se amestecă amestecul de roșii; se aduce la fierbere.
Adăugați legume amestecate; gatiti 3 min., amestecând ocazional.
Rupeți ouăle, câte 1, într-un castron mic; alunecați peste amestecul de legume în tigaie, lăsând spațiu între ouă. Capac; gatiti la foc mediu-mic 8 min. sau până când albușurile sunt complet setate și gălbenușurile încep să se îngroașe, dar nu devin ferme. Se acoperă cu brânză, slănină și coriandru.