Ouă Murate Din Quebec
Ouăle murate din Quebec sunt o garnitură care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 72 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, apă, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ouă murate Roz gâdilate sau drăguțe în ouă murate Roz, Ouă Murate, și Ouă Murate.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și scoateți-o imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apă fierbinte, se răcește și se curăță.
Într-o pânză de brânză, înfășurați lejer cuișoare, rădăcină de ghimbir, boabe de piper negru și frunze de dafin.
Se pune într-o cratiță medie cu oțet alb distilat, apă și sare. Aduceți la fierbere și continuați să fierbeți 10 minute. Aruncați condimentele învelite.
Așezați ouăle în recipiente sterile. Acoperiți cu amestecul de oțet fierbinte. Sigilați recipientele. Se răcește la frigider cu cel puțin 2 zile înainte de servire.