Ouă fierte în sirop de ghimbir

Ouăle fierte în sirop de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 33 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, rădăcină de ghimbir, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sirop De Arțar - Ouă Și Vafe, Pere fierte în miere, ghimbir și sirop de scorțișoară, și Ouă Sardou (ouă braconate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și Hollandaise) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și zahărul împreună într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați feliile de ghimbir și gătiți până la parfum, aproximativ 5 minute.
Spargeți ouăle în boluri individuale și aruncați-le ușor în sirop. Gatiti oul pe o parte pana cand albul este partial setat si opac, aproximativ 3 1/2 minute; întoarceți ușor pentru a găti cealaltă parte până când albusul de ou este opac, dar nu este greu, iar gălbenușul este încă lichid, aproximativ 3 1/2 mai multe minute sau la coacerea dorită. Puneți ouăle în boluri individuale și sirop de lingură peste fiecare ou.
Garnisiți cu ghimbirul gătit.