Ouă devilate de somon cu maioneză de casă

Ouă devilate de somon cu maioneză de casă
Somon Deviled Ouă cu maioneza de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, gălbenușuri de ou, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Somon Afumat Ouă Deviled, și Somon Afumat Ouă Deviled pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face maioneza, bateți gălbenușurile într-un castron mediu cu un mixer electric sau un blender manual. Amestecați încet uleiul, câte o lingură pe rând, amestecând constant. Continuați să adăugați ulei până când consistența este puțin mai groasă decât maioneza obișnuită. Pătrundeți cățelul de usturoi și amestecați-l în amestec până când își eliberează sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MaionezăMaioneză
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Imersiune BlenderImersiune Blender
BolBol
2
Scoateți usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
3
Se amestecă în oțetul de vin roșu câte 1 linguriță. Mergeți încet, acest lucru va subția puțin maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
MaionezăMaioneză
4
Așezați ouăle într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc, se scurge și se răcește. Îndepărtați cojile și tăiați ouăle pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
OuăOuă
6
Scoateți gălbenușurile și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați albușurile pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
8
La gălbenușuri, adăugați șalotă, somon, 1/2 cană de maioneză, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SomonSomon
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
9
Se amestecă până se amestecă bine. Dacă amestecul pare uscat, amestecați mai multă maioneză. Se pune lingura în jumătățile de albuș de ou și se răcește sau se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Albușuri De OuAlbușuri De Ou

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista