Somon Deviled Ouă cu maioneza de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, gălbenușuri de ou, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Somon Afumat Ouă Deviled, și Somon Afumat Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face maioneza, bateți gălbenușurile într-un castron mediu cu un mixer electric sau un blender manual. Amestecați încet uleiul, câte o lingură pe rând, amestecând constant. Continuați să adăugați ulei până când consistența este puțin mai groasă decât maioneza obișnuită. Pătrundeți cățelul de usturoi și amestecați-l în amestec până când își eliberează sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Maioneză
Gălbenuș De Ou
Suc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Imersiune Blender
Bol
2
Scoateți usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi
3
Se amestecă în oțetul de vin roșu câte 1 linguriță. Mergeți încet, acest lucru va subția puțin maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Maioneză
4
Așezați ouăle într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se ia de pe foc, se scurge și se răcește. Îndepărtați cojile și tăiați ouăle pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Ouă
6
Scoateți gălbenușurile și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați albușurile pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
8
La gălbenușuri, adăugați șalotă, somon, 1/2 cană de maioneză, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Maioneză
Ceapă Eșalotă
Somon
Gălbenuș De Ou
9
Se amestecă până se amestecă bine. Dacă amestecul pare uscat, amestecați mai multă maioneză. Se pune lingura în jumătățile de albuș de ou și se răcește sau se servește.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.