Ouă de prepeliță cu sare prăjită-Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ouăle de prepeliță cu sare de susan prăjită. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 111 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare grosieră, ouă de prepeliță, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 36%. Rețete similare sunt Chipsuri de rădăcină de Lotus cu sare Nori-susan prăjită, Ouă Prăjite De Susan Sriracha Deviled, și Sare Și Piper Prepeliță.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Într-o tigaie se întind semințele uniform și se prăjesc, amestecând o dată la jumătatea prăjirii, până devin aurii, aproximativ 12 minute. Se răcește semințele și într-un robot de bucătărie se pulsează cu sare până se macină grosier. Sarea de susan poate fi făcută cu 2 săptămâni înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei.
Într-o cratiță acoperiți ouăle cu apă rece cu 1 inch și aduceți doar la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați ouăle să stea, acoperite, 7 minute pentru ouăle de prepeliță sau 17 minute pentru ouăle de pui.
Scurgeți apa din tigaie și rulați apă rece peste ouă, crăpând cojile de partea tigaiei. Cojiți ouăle și sferturile de ouă de pui dacă utilizați.