Ouă de măsline negre și Curry ale lui Fabienne
Ouăle de măsline negre și Curry ale lui Fabienne sunt un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 12 porții. Acest hor d ' oeuvre are 60 de calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de cățel de usturoi, muștar dijon, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Ouă Diabolice De Măsline, Ouă diabolice de măsline și ierburi, și Du-Te Verde (Măsline) Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte, răciți-le sub apă curentă rece și curățați-le.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime; așezați gălbenușurile într-un castron. Puneți gălbenușurile cu o furculiță; se amestecă maioneză, măsline, muștar, suc de lămâie, pudră de curry, pudră de ceapă, oțet și usturoi.
Așezați albușurile tăiate în sus pe un platou de servire. Se amestecă amestecul de gălbenuș în jumătăți de albuș de ou.