Ouă coapte cu anghinare și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle coapte cu anghinare și parmezan. Această rețetă servește 2 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 325 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartiere de inimă de anghinare, pătrunjel, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Anghinare La Cuptor Cu Parmezan, Parmezan Ouă Coapte, și Ouă Coapte Cu Parmezan Cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați untul pe fundul și părțile laterale ale a două vase souffl de 3/4 cană sau cupe cu cremă, împărțind în mod egal.
Se presară cu ierburi, împărțind în mod egal.
Așezați 4 bucăți de anghinare în fiecare fel de mâncare. Crăpați 1 ou în fiecare fel de mâncare, având grijă să nu rupeți gălbenușul.
Presărați ouăle cu sare, piper și brânză. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți până când ouăle sunt setate ușor și brânza este aurie, aproximativ 9 minute.