Ouă coapte cu anghinare și parmezan

Ouă coapte cu anghinare și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle coapte cu anghinare și parmezan. Această rețetă servește 2 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 325 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartiere de inimă de anghinare, pătrunjel, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Anghinare La Cuptor Cu Parmezan, Parmezan Ouă Coapte, și Ouă Coapte Cu Parmezan Cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați untul pe fundul și părțile laterale ale a două vase souffl de 3/4 cană sau cupe cu cremă, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Se presară cu ierburi, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
3
Așezați 4 bucăți de anghinare în fiecare fel de mâncare. Crăpați 1 ou în fiecare fel de mâncare, având grijă să nu rupeți gălbenușul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
4
Presărați ouăle cu sare, piper și brânză. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți până când ouăle sunt setate ușor și brânza este aurie, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista