Ouă Amestecate Extra-umede cu arpagic
Ouăle amestecate Extra-umede cu arpagic necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 189 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți piper, ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ouă Amestecate Extra-umede cu arpagic, Ouă Amestecate Foarte Gustoase, și Ouă amestecate cu arpagic și Asiago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți ouăle, arpagicul, sarea și piperul cu furculița sau sârmă până se amestecă bine.
În tigaia de 10 inci, încălziți laptele și untul la foc mediu doar până când untul se topește și lichidul se aburește.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie.*
Pe măsură ce amestecul se încălzește, porții de ouă vor începe să se stabilească. Împingeți ușor porțiunile gătite cu spatulă metalică pe marginea exterioară a tigaiei. Evitați să amestecați constant. Pe măsură ce mai multe seturi de ouă, împingeți-l și pe margine și stivați-l deasupra amestecului de ouă setat deja acolo. Gatiti 5 pana la 6 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede .