Ouă amestecate cu șuncă și legume

Ouă amestecate cu șuncă și legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați șuncă și ouă amestecate cu legume. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, ouă, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă Amestecate Cu Legume, Ouă Amestecate Cu Legume, și Ouă amestecate , cum se fac ouă amestecate / ouă s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, combinați ouăle, laptele și sarea de usturoi; bate bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Topiți margarina în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați șuncă, ardei gras și ceapă; gătiți și amestecați 2 până la 4 minute sau până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CeapăCeapă
șuncășuncă
4
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de șuncă în tigaie. Gatiti pana cand ouale sunt setate, dar usor umede, amestecand ocazional de la marginea exterioara pana la centrul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc.
6
Se presară cu brânză. Acoperiți; lăsați să stea 1 minut sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista