Ou Japonez De Tamago

Oul japonez de Tamago ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 56 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei vegetal, stoc de dashi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Omletă Rulată Japoneză (Dashi-Maki Tamago), Dashi-Maki Tamago (omletă japoneză în stil casnic), și Ou fiert moale marinat japonez pentru Ramen (Ajitsuke Tamago) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți bine ouăle într-un castron; bateți în bulion de dashi, zahăr, mirin și sos de soia până când zahărul s-a dizolvat.
Puneți o tigaie antiaderentă sau o tigaie pentru omletă la foc mediu. Ungeți tigaia cu ulei vegetal.
Se toarnă un strat subțire de amestec de ouă în tigaia fierbinte și se învârte pentru a acoperi tigaia.
Când stratul de ou este ferm pe partea de jos, dar încă ușor lichid deasupra, ridicați aproximativ 1 inch din marginea omletei cu o spatulă și pliați capătul peste stratul de ou rămas; continuați să rulați omleta până la capăt și împingeți ruloul până la marginea tigaiei. Ungeți din nou tigaia dacă pare uscată; turnați un alt strat subțire de ou în tigaie și ridicați ruloul pentru a lăsa oul să curgă sub ruloul de omletă. Îndoiți ruloul de omletă peste noul strat de ou, continuând să se rostogolească până la capăt ca înainte. Împingeți omleta la marginea tigaiei.
Turnați un nou strat de ou în tigaie, ungând tigaia dacă este necesar.
Rulați omleta pentru a încorpora următorul strat de ou în rulou.
Se toarnă straturi noi și se rulează în omletă până când s-a folosit tot amestecul de ouă.
Scoateți omleta într-un platou de servire și tăiați-o în 6 bucăți egale pentru a servi.