Otak Otak (Quenelles de pește la grătar) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 18 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tei kaffir, belacan, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Otak-Otak, Quenelles De Pui, și Quenelles De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii iute într-un castron mediu; acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie și scurgeți.
3
Combinați chiles, lemongrass și următoarele 3 ingrediente (prin turmeric) într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Turmeric
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Adăugați șalotă și belacan; procesați până la sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Belacan
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați semințe de coriandru în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se prajeste, scuturand tigaia ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați semințe în amestecul de chile; procesați până la sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Semințe
8
Creșteți căldura la mediu-mare.
9
Adăugați ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați amestecul de chile în tigaie. Se amestecă timp de 5 minute sau până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Combinați laptele obișnuit și ușor de nucă de cocos, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Adăugați amestecul de nucă de cocos în amestecul de condimente, amestecând pentru a combina și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
13
Se ia de pe foc. Se răcește timp de 15 minute; se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
14
Puneți peștele în robotul de bucătărie și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
15
Combinați amestecul de condimente, peștele, zahărul, 1 linguriță de sare și frunzele de tei într-un castron mare. Împărțiți amestecul în 18 porții egale (aproximativ 3 1/2 linguri fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei
Zahăr
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
17
Lucrând cu 1 frunză de banană la un moment dat, așezați frunza pe grătar. Grătar 1 minut sau până când culoarea frunzelor se luminează și textura se înmoaie; scoateți frunza de pe grătar. Lingură 1 porție amestec de pește în centrul frunzei, modelând amestecul într-un dreptunghi de 2 x 3 inci și pliați laturile frunzei de banană peste amestecul de pește. Secure frunze cu murături din lemn. Repetați procedura cu frunzele de banană rămase și amestecul de pește pentru a obține 18 colete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Banane
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
18
Aranjați coletele pe grătar și grătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.