Otak Otak (Quenelles De Pește La Grătar)

Otak Otak (Quenelles De Pește La Grătar)
Otak Otak (Quenelles de pește la grătar) este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 18 porții. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tei kaffir, belacan, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Otak-Otak, Quenelles De Pui, și Quenelles De Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii iute într-un castron mediu; acoperiți cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie și scurgeți.
3
Combinați chiles, lemongrass și următoarele 3 ingrediente (prin turmeric) într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
TurmericTurmeric
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați șalotă și belacan; procesați până la sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
BelacanBelacan
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați semințe de coriandru în tigaie; gatiti 1 minut sau pana se prajeste, scuturand tigaia ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați semințe în amestecul de chile; procesați până la sol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
8
Creșteți căldura la mediu-mare.
9
Adăugați ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați amestecul de chile în tigaie. Se amestecă timp de 5 minute sau până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Combinați laptele obișnuit și ușor de nucă de cocos, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Adăugați amestecul de nucă de cocos în amestecul de condimente, amestecând pentru a combina și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
13
Se ia de pe foc. Se răcește timp de 15 minute; se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
14
Puneți peștele în robotul de bucătărie și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
15
Combinați amestecul de condimente, peștele, zahărul, 1 linguriță de sare și frunzele de tei într-un castron mare. Împărțiți amestecul în 18 porții egale (aproximativ 3 1/2 linguri fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
ZahărZahăr
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
17
Lucrând cu 1 frunză de banană la un moment dat, așezați frunza pe grătar. Grătar 1 minut sau până când culoarea frunzelor se luminează și textura se înmoaie; scoateți frunza de pe grătar. Lingură 1 porție amestec de pește în centrul frunzei, modelând amestecul într-un dreptunghi de 2 x 3 inci și pliați laturile frunzei de banană peste amestecul de pește. Secure frunze cu murături din lemn. Repetați procedura cu frunzele de banană rămase și amestecul de pește pentru a obține 18 colete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
18
Aranjați coletele pe grătar și grătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista