Osso Buco cu vin roșu

Osso Buco cu vin roșu
Osso Buco cu vin roșu este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $6.89 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, cozi de vițel cărnoase, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată. Condimentați cojile de vițel cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Coadă De VițelCoadă De Vițel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3
Transferați gambele pe o farfurie.
4
Adăugați morcovii, ceapa, țelina și usturoiul în caserolă. Reduceți focul la moderat scăzut și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați vinul și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite, până când se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați roșiile și bulionul de pui și aduceți la foc mic la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Întoarceți gambele în caserolă, cuibărindu-le în legume; adăugați orice sucuri acumulate. Acoperiți caserola și fierbeți gambele la cuptor timp de 1 oră. Întoarceți gambele, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 1 oră mai mult, până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați gambele pe un platou cu margini și acoperiți ușor cu folie. Măsurați sosul; ar trebui să aveți 2 căni. Dacă este necesar, reduceți sosul la foc mare. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Tăiați corzile de pe coadă. Puneți sosul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Revista