Osso Buco
Osso Buco ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 460 calorii, 49G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,66 USD pe porție. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. 684 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți pancetta, usturoi, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt OSSO BUCO, Osso Buco, și Osso Buco.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Încălziți un cuptor olandez pe aragaz la foc mediu timp de aproximativ cinci minute.
Adăugați pancetta în tigaie, gătiți, amestecând ocazional.
Când pancetta este crocantă și cea mai mare parte a grăsimii s-a redat (aproximativ 5 minute de gătit), scoateți pancetta pe o farfurie acoperită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte.
Dacă este necesar, scurgeți toate, cu excepția a două linguri de grăsime din tigaie.
Dredge shanks în făină, rumeniți în tigaie: condimentați bine coada de vițel cu sare și piper. Dragați cojile de vițel prin puțină făină, scuturați orice exces și adăugați carnea în grăsimea fierbinte din tigaie.
Creșteți focul la mediu și gătiți carnea pe fiecare parte până se rumeneste bine (aproximativ 5 minute pe fiecare parte).
Scoateți gambele pe o farfurie, lăsați-le deoparte.
Adăugați ceapa, morcovii și țelina în cuptorul olandez. Gatiti amestecul de ceapa, amestecand frecvent, pana cand ceapa este translucida (aproximativ cinci minute) si aruncati usturoiul si cimbru.
Continuați să gătiți până când legumele încep să se rumenească (aproximativ 10 minute).
Întoarceți gambele în tigaie, adăugați vin și stoc:
Adăugați cozile și pancetta înapoi în tigaie.
Se toarnă vinul, apoi se adaugă suficient stoc pentru a ajunge puțin mai mult de jumătate pe partea laterală a gambelor.
Aduceți la foc mic. Acoperiți tigaia și dați-o la cuptor pentru a găti până când carnea este fragedă, aproximativ o oră până la o oră și jumătate.
Combinați ingredientele gremolata, puneți-le într-un vas mic de servire separat.
Se servește deasupra risotto sau mămăligă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Osso Buco în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.