Ornamente Cookie De Vacanță

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ornamentele pentru cookie-uri de vacanță. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 25 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 164 de fani. Un amestec de unt, glazură de vanilie, amestec de biscuiți cu zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ornamente Pentru Prăjituri De Vacanță Fără Coacere, Proiecte de cookie-uri de vacanță: fulgi de zăpadă, triouri Dreidel și ornamente, și Proiecte de Cookie-uri de vacanță pentru oameni de turtă dulce: fulgi de zăpadă albi, triouri Dreidel și ornamente.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Foi de cookie-uri cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul, făina și oul până se formează aluatul moale.
Pe suprafața făinoasă, rulați aluatul până la aproximativ 1/8 inch grosime.
Tăiați cu tăietori de prăjituri de 3 până la 3 1/2 inch.
Așezați decupaje la o distanță de 1 inch pe foile de prăjituri.
Coaceți 5 minute. Între timp, rupeți partea de sus a fiecărui baston de bomboane pentru a crea buclă pentru agățarea cookie-urilor.
Scoateți cookie-urile din cuptor; apăsați 1 bucată de bomboane deasupra fiecărui cookie pentru a face o buclă.
Coaceți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când marginile sunt setate. Se răcește pe foile cookie 2 minute.
Scoateți din foile de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament.
Așezați 1 recipient de glazură la un moment dat în ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 căni. Cuptorul cu microunde neacoperit la 45 până la 60 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde, până se topește. Înmuiați fiecare prăjitură în glazură, permițând scurgerea excesului.
Așezați fursecurile pe hârtie pergament. Decorați după dorință.
Lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 1 oră.