Orez și fasole din Caviar Texas

Orez și fasole din Caviar Texas
Texas Caviar orez și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 484 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de chipsuri de tortilla, mazăre cu ochi negri, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Orez și fasole din Caviar Texas, Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), și Caviar Texas.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente și 1/4 cană vinetă Texas într-un vas de sticlă sigur pentru microunde; lăsați să stea 20 de minute, amestecând ocazional. Cuptor cu microunde la 2 minute sau până când se încălzește bine, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți orezul conform instrucțiunilor pachetului; puf cu o furculiță. Împărțiți amestecul de fasole, orez, roșii și următoarele 4 ingrediente între 4 până la 6 farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Se servește cu chipsuri de tortilla și vinetă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
VinetăVinetă
4
Notă:Am testat cu orez Basmati gustos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista