Orez Texas
Texas Rice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 462 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, piper măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orez Spaniol În Stil Texas, Texas Caviar orez și fasole, și Salată De Orez Confetti Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați orezul și apa într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, rezervând 2 linguri de picături, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Adăugați carne de vită măcinată, piper verde și ceapă în tigaie; gatiti la foc mediu-mare pana cand carnea de vita se rumeneste uniform.
Scurgeți excesul de grăsime și condimentați cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți carnea de vită și orezul gătit într-un vas de copt de 9x13 inch. Se amestecă roșiile, slănina și picăturile rezervate, amestecând până când totul este bine amestecat.
Întindeți brânza mărunțită deasupra.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este cu bule, iar centrul este încălzit.