Orez sălbatic și caserolă de stridii

Orez sălbatic și caserolă de stridii
Orezul sălbatic și caserola de stridii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție conține 245 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 12 și costă $1.06 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți consomme de vită, cimbru, sos de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Caserola De Orez Sălbatic Oyster, Orez sălbatic și caserolă de stridii, și Caserola De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare puneți orezul, consomme și apă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Puneți jumătate de orez într-un vas mare de copt. Acoperiți cu stridii condimentate cu sare, piper și sos fierbinte după gust. Se acoperă cu orezul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Încălziți supa de ciuperci, jumătate și jumătate, pudră de ceapă, cimbru și pudră de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
UmărUmăr
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se toarnă peste amestecul de orez și stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista