Orez Sălbatic De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul sălbatic de migdale. Această rețetă face 10 porții cu 237 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, afine, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Orez Sălbatic De Migdale, Orez Sălbatic De Afine-Migdale, și Salată De Orez Sălbatic Cu Migdale Și Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit.
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță.
Se toarnă amestecul de orez în vasul de copt pregătit. Turnați cu grijă bulionul de pui fiert peste orez. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când orezul este fraged, aproximativ 1 oră.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati migdalele in unt fierbinte pana cand incep sa se coloreze, 3-5 minute.
Presărați pătrunjel peste migdale; continuați să gătiți și amestecați până când migdalele se rumenesc ușor, încă 3 până la 5 minute.
Amestecați orezul copt, amestecul de migdale, afine, sare și piper într-un bol mare; aruncați pentru a servi.