Orez spaniol ușor (mai ușor )

Orez spaniol ușor (mai ușor )
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul spaniol ușor (mai ușor). Această rețetă servește 6 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mergeți la magazin și ridicați orez obișnuit, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Orez Spaniol Ușor, Orez Spaniol Ușor, și Fasole De Orez Spaniolă Ușoară Cârnați O Masă De Oală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit. Gatiti orezul si ceapa in tigaie la foc mediu aproximativ 3 minute, amestecand frecvent, pana cand orezul se rumeneste si ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă ingredientele rămase.
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Parador Tempranillo cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo are un profil puternic de fructe, o caracteristică a sezonului de creștere însorit și cald. Amintind de un stil clasic Ribera del Duero, vinul are fructe roșii aprinse și note violete, cu un finisaj pietros, clasic uscat. Prima recoltă de la Stagecoach Vineyard.Amestec: 100% Tempranillo
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista