Orez Spaniol De Casă

Orez Spaniol De Casă
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Orezul spaniol de casă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar, suc de roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Boluri de salată Taco cu orez spaniol de casă, Aragaz Lent Orez Mexican (Orez Spaniol), și Orez Spaniol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, se sotează ceapa și ardeiul verde în ulei până se înmoaie. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Hacienda Lopez De Haro Tempranillo cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind fructele roșii și aromele de lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista