Orez Spaniol Autentic Ușor

Orez Spaniol Autentic Ușor
Orezul spaniol autentic ușor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 189 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 31%. Încercați Orez Ușor Spaniol, Orez Ușor Spaniol, și Paella Spaniolă Autentică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa și ardeii jalapeno în unt până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Amestecați roșiile în stil Mexican în amestecul de ceapă; adăugați orez, sare și piper negru. Aduceți amestecul de orez la fiert, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când orezul este fiert, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Garnisiți cu smântână și brânză Cheddar pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista