Orez galben cu stafide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul galben cu stafide. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de migdale, orez, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cod curry cu Geel Rys (orez galben cu stafide), Orez Cu Ierburi Cu Stafide, și Budinca de orez cu stafide si scortisoara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați apa cu orezul, cardamomul, bățul de scorțișoară, coaja de mandarină, sarea și turmericul. Se amestecă bine și se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc foarte mic până când lichidul este absorbit și orezul este fraged, 15 până la 17 minute.
Între timp, într-o cratiță mare, topiți untul la foc moderat.
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute. Se amestecă stafidele și zahărul și se ia de pe foc.
Adăugați orezul în amestec și amestecați ușor pentru a combina.
Transferați într-un castron și serviți.