Orez Galben

Orez Galben
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și garnitură vegetariană? Orezul galben ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 514 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați iarbă de lămâie, galangal, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Orez galben, Orez Galben, și Orez Galben.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați vârfurile dure și capetele rădăcinii tulpinilor de iarbă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2
Îndepărtați și aruncați frunzele exterioare dure. Cu partea plată a unui cuțit, zdrobiți ușor iarba de lămâie și galangalul. Înfășurați iarba de lămâie, galangalul și frunzele de dafin într-o bucată de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
GalangalGalangal
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, amestecați turmericul cu 1/4 cană de apă. Se amestecă laptele de cocos, bulionul, orezul, sarea și pachetul de iarbă de lămâie. Se aduce la fierbere, neacoperit, la foc mare; se reduce focul la mediu și se fierbe, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 10 până la 15 minute. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când orezul este fraged pentru a mușca, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul GElixirul G
TurmericTurmeric
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți și aruncați pachetul de iarbă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
5
Se toarnă orezul într-o movilă pe un platou. Sau, dacă doriți, modelați orezul lingând într-un coș sau matriță mare în formă de con și inversând pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista